zo. aug 25th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Wie krijgt straks het containerpark, en wie het gemeentehuis?

Lovendegem / Zomergem / Waarschoot –

Ze wonen in Lovendegem, Waarschoot en Zomergem. Maar ­zondag moeten ze ­allemaal gaan stemmen in Lievegem, de ­gemeente die pas volgend jaar zal bestaan. Wanneer de burgemeesterlijke fusiedrang officieel ­beklonken is. En helemaal klaar zijn er nog niet voor. “Waar gaat dat gemeentehuis van Lievegem komen? Dat van ons is het schoonste, dat is zeker. Maar pakken ze dan in de plaats ons containerpark af? En wanneer gaan ze stoppen met al dat gefuseer? Als heel het Meetjesland één gemeente is?”

“Ik ga het zeggen gelijk het is. Ik hoor het niet graag: Lievegem.” Zegt Rita. Kokette ­blonde permanent, rode deux-pièces.

“Waarom moest het ook per se Lievegem zijn?” …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.