Kazoku schittert op Vlaams kampioenschap!

Kazoku schittert op Vlaams kampioenschap!

Foto: www.karateteam-kazoku.be

Assenede – Afgelopen weekend gingen de Vlaamse Kampioenschappen karaté door in De Pinte. Assenedes club Kazoku behaalde er vier gouden medailles waardoor ze ook zullen vertegenwoordigd zijn op het Belgisch Kampioenschap.

Kazoku Assenede was in De Pinte aanwezig met twaalf gemotiveerde karateka’s. In De Pinte moesten deze karateka’s bij de beste acht geraken voor een selectie voor het Belgisch kampioenschap. De druk lag zeer hoog en omdat er een rechtstreeks uitschakeling systeem wordt toegepast.

De jonge kazokuka’s lieten die druk niet aan hun hart komen, ze vochten als leeuwen voor de titel met deze hele mooie resultaten als gevolg:

  • Bij de meisjes kadetten werd Sarah Agnaou derde kumite. 
  • Bij de jongens kadetten werd de finale een onderonsje tussen Daniil Palii en Seth Helskens, deze werden dan ook vice Vlaams en Vlaams kampioen kumite. 
  • Bij de scholieren dames werd Sarah Ongena vice Vlaams kampioene kumite en behaalde ze in de stijloefening Kata een derde plaats.
  • Bij de junioren Dames werd Rani de Saedeleer algemeen kampioene, zij behaalde goud in kumite en een vierde plaats Kata,
  • De junioren heren wilden niet onderdoen en hielden ook een onderonsje: Lenno Schelstraete behaalde brons kumite, Thomas Ongena werd vice Vlaams kampioen en de titel van Vlaams kampioen ging naar Robin Creve die tevens een vierde plaats Kata veroverde.
  • Bij de senioren heren kumite werd Bram van de Veire derde, Quinten Meiresonne werd Vlaams kampioen.

“De resultaten zijn een beloning voor het harde werk die deze kazokuka’s week in en week uit leveren op training”, klinkt het bij de karateclub.

Op zondag 21 oktober gaat het Belgisch kampioenschap door in Braine l’Alleud. 

Meer info over de club kan je vinden op: www.Karateteam-kazoku.be 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.