11.11.11-run

Maldegem – De Noord-Zuiddienst, de ROM en de Vrijetijdsdiensten slaan dit jaar de handen in elkaar voor de 1ste editie van de 11.11.11-run in het Sint-Annapark. Naast de traditionele huis-aan-huisinzamelingen en chocoladeverkoop kan je zondag 4 november deelnemen aan een wandel- en loopactiviteit van 11 km. Je kan individueel meedoen of de afstand verdelen met een groep. De opbrengst van de 11.11.11-run gaat integraal naar de campagne #AllemaalMensen van 11.11.11.

AllemaalMensen
Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, klimaatverandering… Daarom pleit 11.11.11 voor een menselijk migratiebeleid #AllemaalMensen. Te midden van het harde discours brengt 11.11.11 met deze campagne een warme boodschap.

Chocoladeverkoop
Steun de 11.11.11-actie in Maldegem en koop tijdens de huis-aan-huisinzamelingen pure of melkchocolade. Je kan de 11.11.11-chocolade ook verkrijgen aan €  6 per tablet op maandagvoormiddag 5 november bij de Noord-Zuidstand op de markt. Ondertussen geniet je van een optreden van Tutti Colori, het koor van de Vierklaver.

Vrijwilligers die willen meehelpen aan de huis-aan-huisinzamelingen op zaterdag 10 november in Maldegem of zaterdag 17 november in Donk kunnen contact opnemen met de Noord-Zuiddienst via noordzuiddienst@maldegem.be of tel. 050 72 89 51. Alle vrijwilligers worden getrakteerd met frietjes.

11.11.11-run

Ook sportievelingen kunnen dit jaar de 11.11.11-actie steunen door mee te doen aan de loop- of wandelactiviteit op zondag 4 november in het Sint-Annapark. Om 11.11 uur stipt geven de Noord-Zuiddienst, de ROM en de vrijetijdsdiensten het startschot. Je loopt of wandelt 11 rondjes van één kilometer. Je kan individueel meedoen of de afstand verdelen met een groep van maximum 11 deelnemers per groep. Schrijf je in via www.maldegem.be/11-11-11 of via inschrijving.evenementen@maldegem.be. Elke deelnemer krijgt een gratis drankje. Deelname aan de loop- en wandelactiviteit is gratis, maar je kan ter plaatse een vrijwillige bijdrage geven.

Wie het rustiger aan wil doen kan ook komen supporteren en genieten van de muzikale omlijsting, een hapje en een drankje.  Voor de kinderen voorzien de vrijetijdsdiensten reuzespelen, een touwenparcours én een gezellig leeshoekje in de Piramiden.

Alle info via www.maldegem.be/11-11-11 of bij de Noord-Zuiddienst. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.