Boekhoute wint, Bassevelde pakt vijfde nederlaag

Boekhoute wint, Bassevelde pakt vijfde nederlaag

Foto: Koen Van Waesberghe

Assenede – Op speeldag zes in de derde provinciale is Boekhoute erin geslaagd zijn eerste overwinning te pakken. Bassevelde leed een nieuwe nederlaag waardoor ze op respectievelijk de twaalfde en de veertiende plaats staan. Volgende week staat Boekhoute-Bassevelde op het programma.

KVVK Bassevelde – KFCE Belzele 1-4

KVVK Bassevelde: Oswin Van Eynde, Jelle De Wispelaere, Sybe Van Zele, Jonas Maenhout, Jens De Wispelaere, Laurent Standaert, Tim Van Speybroeck (45’ Adrian Ionu Apostel), Jonathan Haers, Laurenz Van Vooren, Yoran Mechelinck (64’ Bernard Huyghe) en Jonas De Wispelaere (75’ Lennert Camps).
KFCE Belzele: Aalain Van den Broucke (64’ Steven Comeyne), Flor Goethals, Bram Vandewalle, Arne Cazaerck, Brent Van Leene (67’ Sander Van Driessche), Sam Schauvliege, Pieter Claeys, Ben Nuytinck, Sebastièn Van de Sompel (79’ Brecht Baert), Dries Verclyte en Jelle Lippens
Doelpunten: 8’ en 36’ Van de Sompel 0-1 en 0-2, 55’ Nuytinck 0-3 en 61’ Lippens 0-4, 86’ Apostel 1-4.
Gele kaarten: Van Vooren; Jens De Wispelaere en Baert
Scheidsrechter: Kenny Michiels, Wesley Temmerman en Geoffrey Leijzen

Bassevelde ging roemloos ten onder tegen de zesde in de stand. Eendracht Belzele was kwalitatief beter dan de thuisploeg en kwam voor de rust op een dubbele voorsprong door Van de Sompel. Enkele individuele foutjes, op stilstaande fases, lagen aan de basis lagen van het derde en vierde bezoekend doelpunt. In de slotfase lukte invaller Apostel alsnog de eerredder.

SK Vinderhoute – VC Boekhoute 0-2

SK Vinderhoute: Tomas Laton, David Delefortrie, Vincent Standaert (64’ Dimitri De Zutter), Kurt De Pourcq, Arne Tillieu, Sonny Crawat, Cem De Meyer, David Verberckt, Michaël Meulewaerter (64’ Justin Berbiers), Jeroen De Langhe (77’ Yusuf Söyüt) en Giovanni De Vuyst.
VC Boekhoute: Tim Van Waes, Jarno Steyaert, Dieter Hautekeete, Jens Colpaert, Niels Hillaert, Jannick Van de Walle (64’ Sander De Buck), Sven De Graeve, Ken Monstrey, Elmo Neyt, Matthias De Kock (67’ Willem De Kock) en Leander Schauvliege (80’ Tom Willems).
Doelpunten: 17’ Steyaert 0-1 en 60’ Schauvliege 0-2
Gele kaarten: Meulewaeter, Crawat, De Meyer en Colpaert
Scheidsrechter: Marino Longueville

Verslag volgt…

In de stand blijven DKW Evergem, Evergem/Center en Sint-Kruis-Winkel aan de leiding met vijftien punten. Belzele is nu vierde met dertien punten, Wachtebeke is samen Ursel en Maria/Aalter vijfde met elf punten. Hansbeke is achtste met tien punten, Nevele is negende met acht punten, Vinkt is tiende met zeven punten en Boekhoute en Watervliet hebben vijf punten. Donk is dertiende met vier punten, Bassevelde veertiende met drie punten, Muide is voorlaatste met twee punten en Vinderhoute blijft puntenloos achter.

Volgende zondag spelen beide Asseneedse ploegen tegen elkaar. Boekhoute-Bassevelde start op de verkiezingsdag om 15 uur in de Boekhoutse Graafjanstraat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.