Burgemeester Tony Vermeire krijgt topscore: “Ik ben altijd de jongen van het dorp gebleven”

Zomergem / Waarschoot / Lovendegem –

Tony Vermeire is volgens ‘zijn’ inwoners de beste burgemeester van de regio. De Zomergemnaar gaf zijn burgervader een topscore van 8 op 10. “Dit is een mooi rapport”, reageert hij. “Maar pas op 14 oktober worden de echte prijzen uitgereikt.”

Het is de derde keer dat Het Nieuwsblad bij de inwoners peilt naar de populariteit van hun burgemeester.

De score van Tony Vermeire blijft crescendo gaan, eerst van 7,6 naar 7,8, en nu nog wat hoger, naar 8 op 10. “Je hebt zes jaar hard gewerkt, en de mensen zijn wel content, merk ik. Maar je vraagt je toch altijd af: wat ik doe, doe ik dat goed?”

“Als je dan zo’n score haalt, is dat natuurlijk een stuk bevestiging. Ik ben 7 jaar leerkracht in het buitengewoon onderwijs geweest en 7 jaar schooldirecteur …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.