Pinten drinken voor de prijs die in 1978 op de kaart stond? Rep u dan naar dit café

Assenede –

Het is feest, dit weekend in Oosteeklo. Café De Pluim, thuishaven van veel verenigingen, bestaat veertig jaar en viert dat op een passende manier: met een fototentoonstelling, maar vooral met drankjes voor de prijs zoals die in 1978 op de kaart stond.

“Aan de foto’s te zien is er hier héél veel leute gemaakt.” Armand Boelens (74) en Rita Dhaeze (70) blikken met glinsteroogjes terug op veertig mooie jaren in De Pluim, een café dat ze letterlijk vanaf nul opbouwden. “Als het café niet rendabel zou zijn geworden, hadden we er achteraf gewoon een huis van gemaakt. Maar het werd een succes. En dus hebben we later, naast De Pluim, ons huis gebouwd, volledig in spiegelbeeld van het café.” …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.