Nick (30) werd als kind blind door leukemie, nu is hij professioneel drummer en treedt op met zijn eigen band

Eeklo / Maldegem –

Eeklonaar Nick Van Vlaenderen (30) treedt komende zaterdag in Adegem op met zijn Rhythm Rifles. De drummer is blind sinds kort na zijn geboorte.

Eeklonaar Nick Van Vlaenderen kreeg leukemie toen hij anderhalf jaar oud was. “Alsof dat nog niet genoeg was werd hij ook nog blind door een verkeerde diagnose van een pediater”, vertelt zijn papa Filip.

“Nick genas van kanker, maar de blindheid bleef helaas. Ondanks zijn beperking maakte hij in het middelbaar de overstap naar het OLV-College ten Doorn in Eeklo. Daar volgde hij de richting handel-talen en speelde hij mee in de schoolband”, zegt Filip.

Omdat het duidelijk …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.