Organisatoren grootste rommelmarkt van Vlaanderen maken zich zorgen: “We hebben goed weer nodig anders zijn parkings op weilanden onbruikbaar”

Eeklo –

De organisatoren van de Kaaifeesten zorgden voor een goed gestoffeerd programma, maar houden vooral de vingers gekruist voor goed weer. Na twee mindere jaren, vooral tijdens de rommelmarkt, is dat broodnodig. Anders dreigen grote parkeerproblemen.

Goede recepten moet je niet wijzigen. Dat is ook de mening van Gebuurtedekenij Steunt Elkander, die van 5 tot 8 oktober voor de 91ste keer de Kaaifeesten organiseert.

Het beproefde recept blijft dus behouden: een rockavond met Minus 4, Eyes on the Machine, Fuss Bender en Bizkit Park op vrijdag; een kindernamiddag en een gratis avondprogramma met Sabine, John Dennis, Sergio, Jettie Pallettie en vooral Swoop op zaterdag.

De grootste rommelmarkt van Vlaanderen en ook Nic Caan, Sam Gooris, Bart Ka …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.