Heihoekse Kerkwegel heraangelegd

Kaprijke – De Heihoekse Kerkwegel in Lembeke wordt heraangelegd. “De buurtweg loopt vanaf de kruising met Aveschoot tot aan de horecazone in de Lembeekse Bossen en heeft een lengte van 1,5 kilometer” zegt schepen van Openbare Werken Alex Ruebens (Samen)

“De toegankelijkheid, het rijcomfort en de veiligheid van het pad zijn de oorzaken voor de heraanleg. Door de werken moet het pad toegankelijker worden. Fietsers die elkaar willen kruisen zullen meer plaats hebben straks. Door de heraanleg moeten ook voetgangers en mindervaliden gemakkelijker in de horecazone geraken.” Het college van burgemeester en schepenen heeft een ontwerper aangesteld om de ontwerpstudie op te maken. Deze klus wordt geraamd op ruim 11.000 euro.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.