Nieuw zwembad is er al, nu is er ook goed nieuws voor hele reeks andere sporten

Eeklo –

De stad Eeklo en beheerder Farys hebben een plan uitgewerkt voor de verdere uitbouw van het sportpark naast het nieuwe Verbauwenbad. Schepen van Sport Dirk Van de Velde (CD&V+) licht een tipje van de sluier: “Dit is gesneden koek voor het nieuwe bestuur.”

De vernieuwde sportaccommodatie en het gloednieuwe zwembad zijn publiekstrekkers bij uitstek. Dat stemt schepen van Sport Dirk Van de Velde, die jarenlang in de gemeenteraad pleitbezorger was voor dit zwembad, heel tevreden.

Maar het werk is nog niet af, want tussen het Verbauwenbad en de wijk Zonnepark ligt nog een terrein dat op korte termijn tot een openluchtsportpark kan worden omgetoverd. Met beheerder Farys werd een akkoord bereikt voor de snelle aanleg van drie tennispleinen en een hockeyveld …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.