di. nov 5th, 2019

AKTIEF!

Jouw familieradio voor het Meetjesland

Assenede verliest en staat halfweg klassement

Assenede – Na de winst vorige week tegen hekkensluiter Meetjesland kreeg Assenede vandaag een nederlaag te verwerken. Een mat Assenede kon de scheve situatie na de rust niet meer rechtzetten, Lovendegem verzuimde om de kloof verder uit te diepen. Latem verloor zijn eerste twee punten waardoor het Zeveren naast zich moet dulden in de stand.

SKDJ Lovendegem: Kevin Eeckhoud, Nathan Bonte, Gaultier Lefevere, Sacha Dierckx, Monday Omo, Timothy Allemeersch (62’ Joey Van Holderbeke), Robin Praet, Adil Cetinkaya, Arthur De Pauw (84’ Maarten Laforce), Arnout Martens (77’ Tom Vermandel) en Arthuur Criel
FC Assenede: Giovanni Bonne,  Arno Van Ootgem, Lennert Aerts, Jeffrey Van Rie (83’ Derrit Longueville), Steven Van Hee, Jeroen Van Doornen, Tom Maes, Dylan Verstraeten, Kristof Speeckaert, Jarno Notenboom en Ian De Maesschalck (63’ Jasper De Neve)
Doelpunten: 11’ Verstraeten via strafschop 0-1, 25’ Allemeersch 1-1 en 45’ Criel 2-1
Gele kaarten: Lefevere, Aerts en Van Rie
Scheidsrechter: Andy De Ketelaere, Nico Bauwens en Ronny Schelstraete

De eerste aanval van Assenede was meteen prijs. Lefevere miskeek zich op een aanval waardoor hij in de fout ging op Van Hee, Verstraeten zette de 0-1 op het bord. Allemeersch scoorde na samenspel met Bonte en nam Bonne overhoeks. Op slag van rust belandde een vrije trap van Cetinkaya Criel wiens schot afweek en Bonne te grazen nam. Na de rust kwam Verstraeten net tekort op een voorzet vanop rechts maar voor de rest was Lovendegem baas: Allemeersch, Criel en de ingevallen Van Holderbeke vergaten echter de kloof verder uit te diepen.

Latem speelde zaterdag 1-1 bij Meetjesland en Zeveren won met 0-2 bij Hansbeke. Kleit won met 0-5 bij Waarschoot en Lembeke haalde het met 1-2 bij Sint-Laureins. Sleidinge speelde 0-0 bij Merendree, Maldgem won zwaar op Poesele met 1-5 en Ertvelde-Bellem eindigde zaterdag op 0-2.

Zeveren en Latem leiden de stand met tien op twaalf, Kleit en Lembeke hebben negen punten en Sleiding heeft acht punten. Maldegem is zesde met zeven punten, Lovendegem is zevende met zes punten en Assenede is achtste met vijf punten.

Bellem, Zomergem, Merendree en Ertvelde hebben elk vier punten, Waarschoot en Poesele hebben drie punten, Sint-LAureins heeft als voorlaatste twee punten en Meetjesland sluit de rij met één punt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright AKTIEF! 2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.