Fusie met buren heeft grote gevolgen voor Waarschootse partij: Gemeentebelangen wordt opgedoekt

Waarschoot –

Voor het eerst in vele jaren neemt de partij Waarschootse Gemeentebelangen (WGB) niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zal trouwens nooit meer gebeuren. WGB is immers opgedoekt en de resterende centen zijn aan twee goede doelen geschonken.

“Waarschootse Gemeentebelangen is gegroeid uit Volksunie Waarschoot. Die partij werd bijna vijftig jaar geleden opgericht”, zegt Theo Goethals (65). Hij was nooit gemeenteraadslid, maar zetelde wel als OCMW-raadslid en werkte als penningmeester veel achter de schermen van zijn politieke fractie.

“Dankzij onze Vlaamse roots en met Fons Van Holderbeke als lijsttrekker gooiden we in de beginjaren hoge ogen. Toegankelijkheid van het gemeentehuis, speelruimte en veiligheid op straat …

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.