Bericht aan alle luisteraars…

Geachte luisteraar, fan, bezoeker,… van Aktief GOLD. Al meer dan 20 jaar is radio Aktief te horen in Assenede/Oosteeklo en omstreken. Behalve het brengen van muziek wat onze hoofdtaak is, proberen we samen met een gemotiveerd team vrijwilligers onze luisteraars ook te voorzien van het regionale nieuws uit het Meetjesland.

In april 2017 werd radio Aktief nieuw leven ingeblazen. En dit met een uniek muziek format in de streek. Enkel de grootste classics uit de jaren 60-70-80, zowel Engels, Frans, Duits, Vlaams als Nederlandstalig.

Om in regel te zijn met de overheid, en om aanspraak te kunnen maken op een zendvergunning, dienen de verschillende lokale radio’s elke 9 jaar een dossier in.

Deze vergunning zorgt ervoor dat de lokale radio in kwestie gedurende 9 jaar mag en kan uitzenden op een bepaalde FM frequentie. In ons geval is dit momenteel 107.6 fm vanuit Oosteeklo.

De vzw Aktief, die eigenaar is van de zendvergunning heeft ook ditmaal een dossier ingediend.

Uit nieuwsgierigheid, en omdat we graag eens horen van de luisteraar zelf – hebben we een aantal vragen voor jullie.

Met de resultaten kunnen we dan in 2018 verder bouwen, en ervoor zorgen dat Aktief Gold nog beter klinkt.

Plaats hieronder gerust jullie reacties of stuur ons een mail via info @ aktiefgold.be .
Wat vinden jullie van de huidige radio Aktief (Aktief gold)? Wat kan er beter, wat zou er meer mogen zijn? Bepaald type muziek die ontbreekt? Laat ons weten wat jullie ervan vinden, zowel negatieve als positieve reacties zijn welkom.

Alvast bedankt!

Related posts