Eeklo – Kaaifeesten 2017: “Meer volk voor de optredens, minder voor de rommelmarkt”

De organistoren van de Kaaifeesten kunnen terugblikken op een geslaagde editie. Mede door het frisse herfstweer zakte er op zondag wel wat minder volk naar de rommelmarkt af. In de feesttent daarentegen kon je drie avonden over de koppen lopen.

“Voor de vierde keer op rij gingen we op vrijdag van start met een rockavond, waarop we ongeveer zevenhonderd mensen verwelkomden”, zegt pr-verantwoordelijke Michel Vyncke.

“Ook onze schlagermuziekavonden op zaterdag en zondag waren een schot in de roos. We kunnen zelfs spreken van onze beste zaterdagavond ooit. Tijdens de optredens van Swoop en Laura Lynn ging het publiek volledig uit de bol.”

Zondagnamiddag heerste er op de rommelmarkt van ’t Kaaiken een aangename drukte. Van over de koppen lopen was echter geen sprake.

Voor heel wat inwoners van de wijk blijven de Kaaifeesten een jaarlijks moment van verbroedering. Ook voor Richard Haeck, die in de Dullaert woont, is dat het geval. “Elk jaar tijdens de rommelmarkt van de Kaaifeesten nodigen we vrienden en familie bij ons uit voor een gezellige babbel en een drankje. Door de jaren heen is het een echte traditie geworden.”

BRON: www.nieuwsblad.be

Related posts