Kaprijke – Werken tussen 18 en 29 september N456 twee weken afgesloten

De doortocht doorheen het centrum van Kaprijke is twee dicht voor alle gemotoriseerd verkeer. Werken aan de gewestweg N456 zijn de oorzaak van het ongemak. Er werden twee plaatselijke omleidingen uitgetekend.

“De werken, uitgevoerd in het kader van de dorpskernvernieuwing Plein-Paardenmarkt, situeren zich tussen de bochten van de kruispunten Vaarstraat-Plein en Plein-Zuidstraat” zegt schepen van Openbare Werken Wim De Waele (Samen). “Om de klus te klaren wordt de Vaartstraat ter hoogte van de aansluiting met het Plein in beide richtingen afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Dit geldt ook voor het kruispunt van het Plein met de Zuidstraat. In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wordt gedurende de komende twee weken de bocht in de N456 ter hoogte van de Zuidstraat verbreed. Tevens worden de nutsleidingen op de ventwegen van de Paardenmarkt gerealiseerd.”

Omleidingen

Verkeer dat van de expresweg komt en richting Kaprijke wil, wordt afgeleid via de Beekstraat, Wauterstraat en Vrouwstraat om naar het centrum te rijden. Verkeer vanuit Voor het verkeer van en naar de Zuidstraat loopt de omleiding via de Kleine Zuidstraat en de Voorstraat.

BRON: www.nieuwsblad.be

Related posts