Bassevelde – Werken gepland aan het elektriciteitsnet!

Volgende week woensdag, 23 augustus, zijn er werken gepland aan het elektriciteitsnet in het Dorp van Bassevelde. Om die werken veilig te laten verlopen is er tussen 7.30 uur en 14 uur een geplande stroomonderbreking. Eandis vraagt om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

“Je kan apparaten die stroom opwekken, zoals zonnepanelen, vooraf loskoppelen van het elektriciteitsnet” klinkt het bij de electriciteitsleverancier. “Zo voorkom je schade aan de installatie en vermijd je ongevallen met de medewerkers van Eandis.”

Gebruik ook de lift niet tijdens deze periode.

Schakel uw computer uit en sla tijdig gegevens op.

Open je elektrische poort enkel als het moet.

Houd koelkast en diepvriezer zoveel mogelijk gesloten.

Meer info via www.eandis.be/stroomonderbrekingen of op 078 35 35 34.

Related posts