Sleidinge – Geen speelpleinwerking in Sleidinge deze zomer!

Al meer dan dertig jaar organiseert het gemeentebestuur speelpleinwerking op drie locaties: Evergem, Sleidinge en Ertvelde. Voor de organisatie van de speelpleinwerking wordt er samengewerkt met een groep vrijwillige animatoren.

Ondanks een heleboel wervingscampagnes meldden zich voor de speelpleinwerking van Sleidinge helaas te weinig animatoren aan. Omdat de kwaliteit van de werking niet gegarandeerd kan worden, kan de gemeente komende zomer geen speelpleinwerking aanbieden in Sleidinge.
Geen speelplein, maar wel opvang.

Voor de enthousiaste kinderen uit Sleidinge is er uiteraard een oplossing bedacht: de medewerkers van de kinderopvang nemen de uren van de speelpleinwerking over en voorzien in basis opvang. De prijs en de uren blijven ongewijzigd.

Toch zin in speelpleinactiviteiten? Alle speelpleinfans uit Sleidinge kunnen ook terecht op de pleinen in Wippelgem en Evergem.

Related posts