Zelzate – OPROEP. Word jij Prins Carnaval?

De zomer staat voor de deur, toch is de werkgroep ‘Zelzate Carnaval’ al volop bezig met de voorbereidingen voor 2018. En misschien word jij wel het uithangbord.

Afgelopen editie waren er verschillende activiteiten voor carnaval; er was een kinderstoet op vrijdag, er was het kindercarnaval, er was een kroegentocht, er was een ambiancenamiddag en er was de carnaval top-30 op radio ZRO. Wegens het slechte weer werden de activiteiten van Zotte Maandag echter voor de tweede opeenvolgende keer afgelast.

“Geen erg”, zegt Kevin De Decker van de werkgroep, “we zijn momenteel al volop bezig met de voorbereidingen van 2018 en, afhankelijk van de deelname van het gemeentelijk feestcomité, bekijken we of we een volledig programma in elkaar kunnen steken”.

De grote droom op een stoet blijft bij de werkgroep leven maar men beseft ook dat dit een werk van lange adem is. “De volgende stap zetten we in 2018, we gaan op zoek naar een heuse Prins Carnaval”, zegt nog De Decker, “afhankelijk van het aantal inschrijvingen bekijken we of we een echte prinsenverkiezing organiseren”.

Veel voorwaarden worden niet gesteld aan de kandidaten. Ze moeten woonachtig zijn in Zelzate en ze moeten ouder zijn dan achttien. Kandidaturen kunnen tot eind deze maand ingestuurd worden via mail naar: werkgroepzelzate@outlook.com

Het carnavalsweekend in Zelzate gaat door op 9, 10 en 11 februari 2018.

BRON: www.nieuwsblad.be

Related posts