Assenede – CADOZA zoekt geïnteresseerde ondernemers!

In het najaar van 2017 lanceren het gemeentebestuur van Assenede en de Adviesraad Lokale Economie Assenede (ALEA) de ‘CADOZA’, de Cadeaucheque Ondernemers en Zelfstandigen Assenede.

De cadeaucheque zal aan te kopen zijn bij de gemeentelijke diensten en kan ingeruild worden tegen producten of diensten van de deelnemende ondernemers. De waarde van de geïnde cadeaucheques wordt aan de deelnemende ondernemers terugbetaald door het gemeentebestuur.

De CADOZA zet uw zaak extra in de kijker via periodieke promotiecampagnes en vergroot uw klantenbestand. Bovendien kan het voor grote bedrijven het ideale relatiegeschenk zijn! Deelname is aan de CADOZA is kosteloos, inschrijven is verplicht.

Geïnteresseerde ondernemers zijn welkom op de info-avond georganiseerd door ALEA op maandag 12 juni 2017 om 19.30 uur in de Bijenkorf. Inschrijven voor deze info-avond kan via lokale.economie@assenede.be.

Related posts