Oosteeklo – 22 en 23 april 2017: Eerste BOEMbeurs

Dit weekend organiseert Virginia De Rijcke uit Ertvelde de eerste baby- en kinderbeurs rond Bewust/Natuurlijk Ouderschap. Deze beurs, de BOEMbeurs, gaat door in de parochiezaal van Oosteeklo van 10u tot 18u. Tijdens de beurs zijn er ook talrijke workshops te volgen over onderwerpen als babydragen, gebarentaal met baby’s, levensreddend handelen bij baby’s en kinderen, babytaal, sherborne (een bewegingsvorm voor ouder samen met kind), borstvoeding, wasbare luiers, …

Wie?
BOEMbeurs is een initiatief van Virginia De Rijcke uit Ertvelde. Virginia is mama van een jongen (2,5 jaar) en een tweeling van 9 maanden en van beroep opvoedster in de jeugdhulp.
Wat?
Bij gebrek aan een centraal infopunt over Bewust Ouderschap in de buurt, ging Virginia op zoek naar lokale initiatieven en verzamelde ze deze mensen in een beurs. Het is Virginia’s droom om deze beurs uit te bouwen tot een bekend fenomeen, dat ouders in contact brengt met een breed scala aan onderwerpen die niet zo doordeweeks zijn, zoals: samen slapen met je kind of kolven op het werk of babygebaren, … Vaak weten mensen niet van het bestaan af van alternatievere keuzes in het ouderschap. Daar willen we met deze beurs verandering in brengen. Want hoe maak je als ouders een doordachte keuze, als je de opties niet kent?
Leuke acties:
We organiseren ook leuke win-acties. Zo is er een draagzak te winnen van Ergobaby, mijlpaalkaarten van 3 kleine draakjes en bordjes die zich aan je tafel vastzuigen van EZPZ, zodat baby-lief haar eten niet overboord kan gooien.
Ook organiseren we een inzamelpunt voor ongebruikte wegwerpluiers. Deze schenken we aan een goed doel.
Waar en wanneer?
Dit weekend, zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 telkens van 10.00u tot 18.00u.
Parochiezaal van Oosteeklo,
Koning Albertstraat 7
9968 Oosteeklo
Meer info op: 
Contact:
Virginia De Rijcke
Heidestraat 5, 9940 ertvelde
+32 (0)468 19 22 55

Related posts