Boekhoute – ontdek ‘de viskerre’

Kom mee het toeristisch seizoen openen in Boekhoute en ontdek ‘de viskerre’

Op zondag 23 april wordt in het bezoekerscentrum van Boekhoute het toeristisch seizoen geopend met de voorstelling van een gloednieuwe attractie: de viskerre. Alle activiteiten beginnen om 14.00 uur en zijn gratis.

Kinderen van 6 tot 10-jaar kunnen op stap met een echt ‘viswijf’ en haar viskerre. Vanaf 11 jaar kan jezelf op zoek gaan naar de verdwenen havens met een minitablet. Voor de volwassenen organiseren onze gidsen de nieuwe wandeling ‘Hoe viswijven grote vrouwen werden’.

Het bezoekerscentrum is de hele dag vrij te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur. Er zijn gratis fiets- en wandelkaarten te verkrijgen om onze prachtige regio te verkennen.

Alle activiteiten zijn gratis. Info en inschrijven (verplicht) via Dienst Toerisme, 09 218 78 96, toerisme@assenede.be

Info: Dienst Toerisme, 09 218 78 96, toerisme@assenede.be

Related posts