Assenede – Asfaltwerken in viertal straten

Vandaag wordt gestart met asfaltwerken in een viertal straten. Zowel de Hogevorst, de Kapellestraat, de Kloosterstraat als de Tingelhoek worden afgefreesd en krijgen een nieuwe asfaltlaag. Op de Hogevorst worden ook de zijbermen aangepakt door middel van grindstabilisatie.

Op woensdag 5 april wordt gestart met wegenwerken in de Kloosterstraat. Het wegdek wordt afgefreesd en voorzien van een nieuwe asfaltlaag.  Door de werken wordt de straat tijdelijk afgesloten tussen Stadhuisstraat en gemeentehuis. Er is een omleiding via Sasdijkstraat en Hoogstraat. Parking Zwelthoek is op woensdag 5 en vrijdag 7 april niet bereikbaar. De werken duren tot en met vrijdag 7 april.

Op woensdag 5 april wordt ook gestart met wegenwerken in de Hogvorst. Het wegdek wordt geprofileerd en het wegdek krijgt een nieuwe asfaltlaag. Ook de zijbermen worden aangepakt door middel van grindstabilisatie. Door de werken wordt uw straat tijdelijk afgesloten tussen Bloksheule en Stroomstraat. Er is een omleiding via Dorp, Kaprijkestraat, Ooststraat (Kaprijke), Wautersstraat (Kaprijke) en Stroomstraat (Kaprijke). De werken duren tot en met donderdag 12 april.

Op donderdag 6 april wordt gestart met wegenwerken in de Kapellestraat. Het wegdek wordt op bepaalde plaatsen afgefreesd en voorzien van een nieuwe asfaltlaag.  Door de werken wordt de straat tijdelijk afgesloten tussen Basseveldestraat en Posthoorn. Er is een omleiding via Basseveldestraat, Hendekenstraat, Stationstraat, Ooststraat en Posthoorn.  De werken duren tot en met maandag 10 april.

Op donderdag 6 april wordt ook gestart met wegenwerken in Tingelhoek. Het wegdek wordt afgefreesd en voorzien van een nieuw wegdek.

Door de werken wordt uw straat tijdelijk afgesloten tussen Noordstraat en Ooststraat. Er is een omleiding via Wildestraat, Peerbomestraat, Waterdijkstraat, Ooststraat en Noordstraat.

De werken duren tot en met maandag 10 april. Uiteraard dient rekening gehouden te worden met eventueel weerverlet.

Meer info via onze Technische dienst Wegen en Verkeer, 09 341 90 83, technischedienst@assenede.be

Related posts