Assenede – Dagopvang De Lollyfantjes in vroeger OCMW-gebouw

Met de Lollyfantjes is Assenede een dagopvang rijker. Achttien kinderen tot drie jaar kunnen vanaf 3 april terecht in de voormalige OCMW-gebouwen in de Hoogstraat. Zaterdag kwamen tientallen ouders en kindjes de nieuwe crèche al eens inspecteren.

Uitbaters Kimberly Kusseler (24) en Axelle Drory (22) zijn zelf al een tijdje aan de slag in de sector, maar droomden van een eigen crèche. “Hier in Assenede krijgen we de kans om die droom waar te maken. De crèche krijgt de naam ‘De Lollyfantjes’ en opereert onder de vleugels van ‘Felies’, een organisator van gezinsopvang door FEMMA. Dit moet een kinderparadijs worden, waar de peutertjes kunnen kleuren en spelen”, zeggen ze.

“Aan een kinderopvang had de gemeente écht nood. Zo zijn er maar liefst 160 plekken te kort. Het succes van de kijkdag bewijst dat we de juiste keuze gemaakt hebben”, zegt OCMW-voorzitter Dominique Buysse.

Voor meer informatie of inschrijvingen kan je terecht bij Kimberly op 0470/86.84.08 of Axelle op 0479/68.29.99 of via delollyfantjes@hotmail.com.

BRON: www.hln.be

Related posts