Evergem – gemotiveerde vrijwilligers gezocht!

In 2015 vond de eerste editie van Levensloop Evergem plaats. Wegens succes werd het evenement in 2016 herhaald. Het succes was nog groter en het opgehaalde bedrag overtrof de verwachtingen. De werkgroep Levensloop Evergem neemt nu een sabbatjaar, maar bereidt wel al de volgende editie voor.

Levensloop 2018 zal op zaterdag 16 en zondag 17 juni opnieuw plaatsvinden aan de Hoge Wal. Voor de editie van 2018 is de werkgroep op zoek naar vrijwilligers die hun team willen versterken. Ze zoeken enerzijds mensen die zich bij de kerngroep willen aansluiten en anderzijds vrijwilligers die tijdens het Levensloopweekend een handje willen toesteken. Lijkt dat iets voor jou? Kom dan eens luisteren tijdens de infovergadering op maandag 20 maart om 20 uur in het Administratief Centrum Ertvelde (Marktplein 2).

Levensloop is een concept van de Stichting Tegen kanker. In Evergem wordt het georganiseerd door een comité van vrijwilligers. Het is de bedoeling dat mensen een team vormen met vrienden, familie, collega’s en dat zij gedurende 24 uur in beweging zijn en elkaar aflossen op het parcours: lopen, wandelen, hinkelen… Het is een geldinzamelingsevenement waarbij de vechters, (ex)-kankerpatiënten, centraal staan. Zij zijn de vips. De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Tegen Kanker en wordt gebruikt voor kankeronderzoek, ondersteuning van patiënten en hun familie en voor preventie.

Related posts