Assenede – Polyvalente zaal Diederikplein uitgerust met milieuvriendelijke ledverlichting

De polyvalente zaal aan het Diederikplein werd uitgerust met gloednieuwe ledverlichting. Een milieuvriendelijk investering die ervoor zorgt dat onze lokale tafeltennistrots voortaan wedstrijden op het hoogste niveau mag afwerken.

De polyvalente zaal is erg populair bij het verenigingsleven. Karateclub Kazoku Assenede organiseert er trainingen, het is de thuis van onze lokale tafeltennistrots Tass en ook basisschool De Wegwijzer gebruikt de zaal als turnruimte. Daarom besliste de gemeente te investeren in nieuwe verlichting voor de zaal. De 75 oude armaturen en 150 TL-lampen werden vervangen door 12 dimbare ledlichten. Een duurzame oplossing die ook de lichtsterkte ten goede komt. Zo mag de Asseneedse tafeltennisclub Tass voortaan wedstrijden op het hoogste niveau afwerken. Met de nieuwe ledverlichting is een investering van 22.000 euro gemoeid.

Info: Communicatiedienst, 09 341 95 97, communicatie@assenede.be

Related posts