Assenede – Gemeentemagazijn naar containerpark

De gemeente Assenede wil de technische loods aan het gemeentehuis verhuizen naar het containerpark. Zo kan de technische dienst vanop een meer centraal punt werken, kan de oude loods tegen de vlakte én komt er ruimte voor een groter gemeentepark.

Tussen het oude en het huidige gemeentehuis ligt nu al een park. Alleen staan de oude brandweerkazerne en de loods van de technische dienst nog in de weg om het plaatje nog groener en mooier te maken. De gemeente Assenede wil de oude brandweerkazerne nog dit jaar slopen.
De technische dienst krijgt een nieuw onderkomen in containerunits, maar dat is maar een tijdelijke oplossing, want op termijn komt één nieuw gebouw voor de gemeentelijke technische dienst aan het recyclagepark in de Hendekenstraat. Ook de gemeenteloods zou dan tegen de vlakte kunnen en niet langer het gemeentepark ‘ontsieren

Related posts