Theater Triangel palmt Garage Baele in met musical ‘We Go Together: Grease’

Jeugdtheater Triangel brengt van 15 tot 19 februari 2017 hun versie van de musical GREASE in de ateliers van Garage Baele Industriepark Rosteyne 9 tijdens zes spetterende live-shows!

De 30 Triangelkids tussen 7 en 16 jaar houden van theater en werken met hun begeleiders al anderhalf jaar om de musical ‘We Go Together: Grease’ op het podium waar te maken. Van 15 tot en met 19 februari 2017 palmen de jongelui Garage Baele in om dit uniek project te realiseren. Voor de gelegenheid worden de werkplaatsen er omgetoverd tot een heus musicaldecor in de stijl…

De Tringelkids zijn er echt klaar voor, de repetities verlopen top, de kostuums zijn aangepast, de laatste afspraken zijn gemaakt, de kaartenverkoop is gestart,… Uiteraard kunnen ze rekenen op een professionele klank- en lichtinstallatie om het publiek optimaal te laten genieten van hun talenten op gebied van acteren, zingen en dansen. Met daarenboven de werkplaatsen als realistisch decor, worden de toeschouwers meegezogen naar de fifties en ondergedompeld in een onvergetelijke Grease-wereld.

Zo’n megaproject is enkel mogelijk dankzij de steun van Garage Baele, de gemeente Zelzate, Renault België Luxemburg, HAPPIE Zelzate, SleepLife Gent-Oostakker, BNP Paribas Fortis, Figurello/FiguCoach, PlusPlant, Pachandelle Lochristi, Car-ko Smart Repair Center, Total, culturele raad Zelzate en Continental Tires.

Voorstellingen gaan door in Garage Baele Industriepark Rosteyne 9 op
woensdag 15 februari om 14u30,
donderdag 16 februari om 19u30,
vrijdag 17 februari om 19u30,
zaterdag 18 februari om 14u30 & 19u30 en zondag 19 februari om 15u00.

Tickets kosten € 16 (volwassenen) en € 12 (kinderen tot 12 jaar.

Mis deze unieke musical niet, kaarten voor de show zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Garage Baele, via kaartentriangel@hotmail.com of via 0477 29 82 42.

Related posts